De osteopaat in Hilversum

Ontdek de kracht van osteopathie en bereik een leven in balans, vol vitaliteit en herstel!

 

Osteopaat Hilversum:

Osteopaat Hilversum? Osteopathie GC Kerkelanden is gevestigd in Hilversum. Wij hebben Impact op gezondheid en fysieke klachten. Loop jij met klachten en wil je hier graag van af? Heb je langdurig klachten waarbij er nog geen resultaat is geboekt? Maak dan direct een afspraak bij Osteopathie GC Kerkelanden om hier verandering in te brengen. Bij Osteopathie GC Kerkelanden zien wij veel mensen die niet voldoende geholpen zijn met fysiotherapie of chiropractie. Osteopathie onderscheid zich door naar het hele lichaam te kijken. Wij werken met passie en doen er alles aan om jou te helpen.

Osteopathie Hilversum:

Ben jij op zoek naar een Osteopaat in Hilversum? Dan ben je bij Osteopathie GC Kerkelanden op de juiste plek. Een osteopaat bekijkt het lichaam als geheel en gaat op zoek naar de onderliggende oorzaak en oplossing. Wij kijken echt verder, en met een frisse blik! Onze osteopaten hebben een (para)medische vooropleiding van minimaal vier jaar, waarna ze vervolgens een vijfjarige master osteopathie aan de International Academy of Osteopathy hebben behaald.

Osteopaat Hilversum, iets voor jou?

Is Osteopathie Hilversum iets voor jou? Wij zien veel mensen met verschillende klachten. Hieronder volgt een lijst met klachten die wij veel zien en behandelen. Er zijn nog veel meer klachten te behandelen.

Een osteopaat bekijkt het hele lichaam en onderzoekt de bewegelijkheid of de regio van alle structuren. Dit betekent concreet de wervelkolom, spieren, gewrichten, bindweefsel (fascia), bindweefsel rondom organen, ketens, bloedvaten, zenuwen en belangrijke structuren rondom de schedel zoals het kaakgewricht.

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor je? Maak dan een afspraak.

  • Nek- en rugklachten
  • Gewrichtsklachten  (bijvoorbeeld heup en knie)
  • Hoofdpijn en duizeligheid
  • Kaakklachten
  • Sport- en andere letsels
  • Orgaanklachten (bijvoorbeeld maag-, darm- en overige buikklachten)
  • Ademhalingsklachten, bijvoorbeeld na corona
  • Voorkomen en preventie van klachten en blessures
  • Second opinions

Werkgebied Osteopathie Hilversum

Osteopathie GC Kerkelanden is gevestigd in Hilversum en heeft het werkgebied voornamelijk in de provincie Noord-Holland.