"Wat doet een ostepaat bij lage rugpijn?

Lage rugpijn verleden tijd met osteopathie: herstel balans, verlicht pijn, verbeter mobiliteit.

Als lagerugpijn of bekkenklachten je dagelijks leven beïnvloeden

Stress, een slechte houding, urenlang zitten - er zijn talloze oorzaken voor rug- en bekkenklachten. Osteopathie gaat verder dan de symptomen en richt zich op het vinden van de diepere oorzaak van jouw klachten. Of het nu gaat om een vastzittende wervel, een bekkenscheefstand, een SI-blokkade, of spanning in je buikorganen, osteopathie biedt een holistische benadering.

Onze osteopaten onderzoeken je gehele lichaam, van rug en bekken tot voeten, knieën en buikorganen. Ze begrijpen dat zelfs zaken zoals een spastische darm invloed kunnen hebben op je bekkenklachten, en vice versa. Laat ons je helpen om de oorzaak van je rug- en bekkenproblemen te vinden en weer vrijuit te bewegen."

De osteopaat behandelt de volgende verschillende soorten lage rugpijn.

Waaronder:

Niet-specifieke lage rugpijn: Dit is de meest voorkomende vorm van rugpijn, zonder een duidelijk aanwijsbare oorzaak. Osteopathie kan worden overwogen om de pijn te verlichten en de mobiliteit te verbeteren.

Hernia van de tussenwervelschijf: Osteopathie kan soms helpen bij het verminderen van pijn en het herstellen van functie bij patiënten met een hernia van de tussenwervelschijf.

Lage rugpijn als gevolg van overbelasting of spierspanning: Osteopaten kunnen technieken gebruiken om spierspanning te verminderen en de algehele ruggezondheid te bevorderen.

Artrose van de wervelkolom: Hoewel osteopathie artrose niet kan genezen, kan het helpen bij het beheersen van pijn en het bevorderen van de beweeglijkheid van de wervelkolom.

Houdings problemen: Osteopaten kunnen werken aan het verbeteren van de lichaamshouding en het corrigeren van disfuncties die rugpijn veroorzaken als gevolg van slechte houding.

Het is belangrijk om een osteopaat te raadplegen voor een grondige evaluatie en diagnose voordat u besluit welke behandeling het meest geschikt is voor uw specifieke situatie.

Ervaringen van patienten

Twijfel je nog of osteopathie iets voor je is? Doe de GRATIS screening