Ellen Arends

Fysio-Master Manuele Therapie/ ParkinsonNet/ Chronisch Zorgnet / CMP Certified Mulligan Practitioner

Even voorstellen

Hallo, ik ben Ellen Arends, een toegewijde fysio-manueeltherapeute met meer dan drie decennia ervaring. Mijn reis begon in 1989, toen ik afstudeerde in Utrecht en al snel mijn deskundigheid uitbreidde door het behalen van een Master in Manuele Therapie.

Mijn carrière bracht me naar prachtige plekken, waaronder Zwitserland en het bruisende Amsterdam, waar ik waardevolle ervaring opdeed. In 2009 vond ik mijn thuis in het Gezondheidscentrum Kerkelanden.

Ik ben gespecialiseerd in de revalidatie van mensen met de ziekte van Parkinson en ben trots lid van het gerenommeerde ParkinsonNet. In dit samenwerkingsverband werk ik nauw samen met vooraanstaande neurologen en logopedisten om u de best mogelijke zorg te bieden.

Daarnaast richt ik me op de revalidatie van mensen met COPD en claudicatio klachten. Ik ben aangesloten bij Chronisch Zorgnet, wat staat voor hoogwaardige zorg voor chronische aandoeningen.

Mijn passie is om mensen te helpen hun gezondheid en welzijn te herstellen en te verbeteren. U kunt erop vertrouwen dat ik uw partner ben in uw reis naar een betere gezondheid.

Beschikbare dagen: maandag t/m vrijdag

E-mailadres: ellen.arends@fysio-kerkelanden.nl

BIG-nummer: 79033216804

Ik vind het leuk om mij te blijven verdiepen in de laatste ontwikkelingen in de wetenschap van de fysiotherapie, om ook de meer complexere patiënt te kunnen begrijpen en behandelen.

Mijn expertise en passie als fysio-manueeltherapeute richten zich voornamelijk op het verbeteren van uw levenskwaliteit. Ik heb meerdere aandachtsgebieden, maar ben met name bedreven in het verlichten van hoofdpijn/duizeligheidsklachten en gewrichtsklachten.

Naast mijn werk heb ik een actieve levensstijl waarin ik meerdere passies koester. Ik ben een enthousiaste beoefenaar van sporten zoals hardlopen, roeien, paardrijden en zeilen, wat me helpt om een diep begrip te ontwikkelen voor bewegingsgerelateerde uitdagingen. Buiten de sport ben ik ook geïnspireerd door kunst en cultuur, geniet ik van lezen en koken.

Ik ben Ellen Arends, en mijn toewijding is om u te helpen een actief en pijnvrij leven te leiden, zodat u kunt blijven genieten van de dingen waar u van houdt. Laat mij uw gids zijn op uw reis naar een gezonder en gelukkiger leven.